Consulten

Tijdens een consult van Dragen aan zee is alle aandacht gericht op jouw vragen en wensen met betrekking tot ergonomisch dragen. Een consult vindt plaats bij mij thuis in Goes, of ik kom naar jou toe. Er zijn een aantal standaard consulten waar je uit kunt kiezen. Heb je andere wensen? In overleg kan er veel!Startconsult

Is dragen nieuw voor je en wil je een geweven doek of rekbare doek goed leren gebruiken? Met een startconsult begin je bij het begin.

Tijdens een startconsult leer je buikdragen met een geweven doek óf een rekbare doek. Daarnaast krijg je informatie over ergonomisch dragen. Je oefent eerst met een pop, zodat je op een veilige manier het knopen van de doek kunt leren. Heb je de knoop onder de knie, dan ga je oefenen met je eigen kindje.
Het is natuurlijk heel leuk om met je eigen doek te leren knopen, maar tijdens dit consult mag je ook gewoon de doeken van Dragen aan zee gebruiken. Een startconsult voor één persoon duurt anderhalf uur en kost €45,-. De koffie of thee staat klaar.
Een duo-consult, voor bijvoorbeeld papa en mama of twee vriendinnen, duurt twee uur en kost €60,-.

Je bent natuurlijk wel even bezig met oefenen, dus het is handig om iemand mee te nemen die op je kindje past, terwijl jij je concentreert op het leren knopen van de doek. Bij Dragen aan zee is een wipstoeltje aanwezig.
Het is ook mogelijk om dit consult te doen als je zwanger bent, dan oefen je alleen met de pop.Ontdekconsult

Wil je graag je kindje dragen, maar heb je geen idee waar en hoe je moet beginnen? Tijdens een ontdekconsult maak je kennis met verschillende manieren van dragen en diverse dragers.

Als je op internet gaat zoeken naar informatie over ergonomisch dragen, is het mogelijk dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Ergonomisch dragen kan op verschillende manieren en er is voor ieder wat wils. Er is misschien wel te veel keus! Een ontdekconsult kan dan helpen. Je krijgt informatie over ergonomisch dragen en maakt kennis met diverse soorten doeken en dragers, inclusief demonstraties. Bij Dragen aan zee is van de meeste typen dragers wel een voorbeeld aanwezig.
Een ontdekconsult duurt een uur tot anderhalf uur en kost €45,-. Het is ook mogelijk om een ontdekconsult voor een kleine groep te geven, bijvoorbeeld bij een babyshower. De kosten en de duur van het consult bepalen we dan in overleg.Knoopconsult

Een nieuwe knoop leren, bijvoorbeeld om te kunnen rugdragen met een geweven doek. Je ringsling of mei-tai goed leren gebruiken. Tips en trucs voor het gebruik van je nieuwe drager. Dit is allemaal mogelijk met een knoopconsult.

Er zijn verschillende soorten knoopconsulten. In een knoopconsult voor de geweven draagdoek kun je leren rugdragen, met de ruck of double hammock. Enige draagervaring met de geweven doek (buikdragen) is vereist. Er is ook een knoopconsult voor de ringsling of de mei-tai. In dit consult leer je een ringsling of mei-tai gebruiken. Dit knoopconsult is ook geschikt voor mensen zonder draagervaring.
Een knoopconsult duurt een uur tot anderhalf uur en kost €45,-.


Vraag consult aan


Geïnteresseerd in een consult? Laat dan je naam en e-mailadres achter om een afspraak te maken.

Consulten Duur Kosten
Startconsult één persoon 90 minuten €45,-
Startconsult twee personen 120 minuten 60,-
Ontdekconsult 60-90 minuten 45,-
Ontdekconsult voor kleine groep In overleg In overleg
Knoopconsult geweven doek* 60-90 minuten €45,-
Knoopconsult ringsling 60-90 minuten €45,-
Knoopconsult mei-tai 60-90 minuten €45,-
Reiskosten buiten Goes €0,20 per km

* voor dit consult is draagervaring met een geweven doek vereist (buikdragen)